Rólam néhány szó

Röviden: Bízd rám magad, masszőr vagyok :)

Ha izomlazító, fájdalomcsökkentő masszázst, feszültségenyhítő kikapcsolódást szeretnél, jó helyen jársz. Az itt töltött idő a Tiéd, középpontban vagy. Ha fáradtan jössz, fáj valami, majd úgy mész ki, mintha szárnyakat kaptál volna, tudom, hogy az enyém a legjobb hivatás.

Amit csinálok, az nem csak az "izomcsomók gyúrása" a klasszikus, sablonos mozdulatsorral. Kezeléseim során mindig abban lesz részed, amire szükséged van. "Párbeszédet" folytatok az izmaiddal, idegrendszereddel. Lényeges, hogy ne csak a fizikai testben oldódjanak a csomók, hanem a gondolataidban is. Akár nagy kérdések foglalkoztatnak, akár az, hogy milyen színűre fesd át az asztalod, bármi foglalkoztat, gyötör, az nyomot hagyhat a testeden, a mozgásszervi és izomfájdalmak egyik oka lehet. 

2009-ben végeztem a svédmasszázs tanfolyamot, nem akartam masszőr lenni, csak érdekelt, :)  Majd mégis, 2012 óta a hivatásom és egyben hobbim is azzal foglalkozni, hogy belemélyedjek a test titkaiba, csodáiba, hogyan működik, miért romlik el, és hogyan javul meg? Célom, hogy a legtöbbet tudjam tenni testi-lelki síkon, hogy megértsd, hogyan működsz, hogyan gyógyulhatsz, maradhatsz egészséges. Ha világossá válik, mi zajlik a testedben, amikor feszült vagy, megismered az öszefüggéseket, képes leszel figyelni, válaszolni szervezeted jelzéseire. 

Nem hiszek a rapid megoldásokban, annál inkább a tudományban. Nem ámítalak azzal, hogy azonnal elmúlik minden bajod. Bár trendi ma percek alatt világot megváltani, az évek óta fennálló mozgásszervi problémákat egy alkalommal "csak" javítani lehet. Masszázs után azonnal érezhető a megkönnyebbülés, az izomfájdalmak csökkenése, de a test hamar visszaáll a fájdalmas tartásba, ha nem teszel ellene aktívan. Egészségünknek több pillére van, a sport nélkülözhetetlen! Masszázsra járni: ahogy Neked optimális, ez majd kialakul. Mindent megteszek, hogy támogassam a pihenésed, egészséged, segítek, hogy felfedezed a mozgás örömét, a lazítás képességét. Hamar megtapasztalod: kevésbé jönnek elő az izomfájdalmaid, így számottevő mértékben javul az életminőséged. Ez a jólét.

Amit nyújtok Neked:

- fájdaloműzés

- minőségi énidő

- a stressz kezelésének megtanulása

- edukáció

- növényi, parabénmentes, állatkísérlet mentes, natúr termékekkel végzett kezelések

- és nem utolsósorban 100% elégedettségi garancia, azaz: ha nem érezted jól magad, vagy netán nem tapasztalnál javulást, nem kell kifizetned a kezelést. ;)

Mi lehetne ennél is jobb számodra?