Rólam néhány szó

Röviden: Bízd rám magad, masszőr vagyok :)

Ha izomlazító, fájdalomcsökkentő masszázst, feszültségenyhítő kikapcsolódást szeretnél, jó helyen jársz. Az itt töltött idő a Tiéd, itt a középpontban érezheted Magad. Ha fáradtan jössz, vagy fáj valami, majd úgy mész ki, mintha szárnyakat kaptál volna, tudom, hogy az enyém a legjobb hivatás.

Amit csinálok, az nem csak az "izomcsomók gyúrása" a klasszikus, sablonos mozdulatsorral. Kezeléseim során mindig abban lesz részed, amire szükséged van, nincs két egyforma masszázs. Több technika elegye és a holisztisztikus megközelítés következtében a kezelések "párbeszédek" is az izmaiddal, idegrendszereddel. Lényeges, hogy ne csak a fizikai testben oldódjanak a csomók, blokkok, hanem a lelked is rendben legyen. Tökéletesen mindegy, hogy az élet nagy kérdései foglalkoztatnak, vagy az, hogy milyen színűre fesd át az asztalod (igen, vendége válogatja a témákat, amik előjönnek), hisz minden Te vagy. Bármi foglalkoztat, gyötör, az nyomot hagyhat a testeden, a mozgásszervi és izomfájdalmak egyik oka lehet. 

2009-ben végeztem a svédmasszázs tanfolyamot, nem akartam masszőr lenni, csak érdekelt., :)  Majd mégis, 2012 óta a hivatásom és egyben hobbim is azzal foglalkozni, hogyan enyhíthetem a hozzám fordulók panaszait. Mert lenyűgöző élmény belemélyedni a test titkaiba, csodáiba, hogyan működik, miért romlik el, és hogyan javíthatjuk meg? Célom, hogy a legtöbbet tudjam tenni testi-lelki síkon, hogy megértsd, hogyan működsz, hogyan gyógyulhatsz, maradhatsz egészséges. Ha világossá válik, mi zajlik a testedben, amikor feszült vagy, megismered az öszefüggéseket, képes leszel figyelni szervezeted jelzéseire. 

Nem vagyok a rapid megoldások híve, nem ámítalak azzal, hogy azonnal elmúlik minden bajod. Hiába trendi ma percek alatt világot megváltani, az évek óta fennálló mozgásszervi problémákat egy alkalommal helyretenni nem lehet. Javítani igen :) Masszázs után azonnal érezhető a megkönnyebbülés, az izomfájdalmak csökkenése, de a test hamar visszaáll a fájdalmas tartásba, ha nem teszel ellene aktívan. Egészségünknek több pillére van, a sport nélkülözhetetlen! Érdemes izomlazító masszázsra is rendszeresen járni, de nem kötelező ütemben, hanem ahogy Neked optimális, ez majd kialakul. Mindent megteszek, hogy támogassam a pihenésed, egészséged, segítek, hogy felfedezed a mozgás örömét, a lazítás képességét. Hamar megtapasztalod: kevésbé jönnek elő az izomfájdalmaid, így számottevő mértékben javul az életminőséged. Ez a jólét.

Amit nyújtok Neked:

- fájdaloműzés

- minőségi énidő

- a stressz kezelésének megtanulása

- növényi, parabénmentes, állatkísérlet mentes, natúr, legfeljebb gyógyfüves termékekkel végzett kezelések

- és nem utolsósorban 100% elégedettségi garancia, azaz: ha nem érezted jól magad, vagy netán nem tapasztalnál javulást, nem kell kifizetned a kezelést. ;)

Mi lehetne ennél is jobb számodra?