Rólam néhány szó

Röviden: Bízd rám magad, masszőr vagyok :)

Ha izomlazító, fájdalomcsökkentő, problémamegoldó masszázst, feszültségenyhítő kikapcsolódást szeretnél, jó helyen jársz. Az itt töltött idő a Tiéd, itt a középpontban érezheted Magad. Kezeléseim személyre szabottak.

Jó érzés segíteni, az éltet, amikor látom a javulást, az elégedettséget. Ha fáradtan jössz, vagy fáj valami, majd úgy mész ki, mintha szárnyakat kaptál volna, tudom, hogy az enyém a legjobb hivatás.
Amit csinálok, az nem csak az "izomcsomók gyúrása" a klasszikus, sablonos mozdulatsorral, hanem mindig abban lesz részed, amilyen terápiára szükséged van, nincs két egyforma masszázs. Több technika elegye és holisztikus szemléletem következtében a kezelések a lélekkel és az idegrendszerrel való "párbeszédek" is. Lényeges, hogy ne csak a fizikai testben oldódjanak a csomók, blokkok. 

Már gyerekkoromban feltűnt, hogy sokan avatnak bizalmukba, fordulnak hozzám támogatásért, megerősítésért. Tökéletesen mindegy, hogy az élet nagy kérdéseit fejtegetjük, vagy azt, hogy milyen színűre fesd az étkezőasztalt (igen, ilyet is kérdeztek már :), mert mindenben benne vagy, minden Te vagy. Bármi foglalkoztat, gyötör, az nyomot hagyhat a testeden, a mozgásszervi és izomfájdalmak, rossz közérzet egyik oka lehet. Természetesen nem én fogom megoldani a gondjaidat, nem vagyok megmondó-ember :) Majd együtt kitaláljuk, hol siklott félre valami, és hogyan tudod helyreigazítani.

2009-ben végeztem a svédmasszázs tanfolyamot, mert érdekelt. Nem akartam masszőr lenni, csak valahogy úgy jöttek a lapok, majd 2012 billentett ki - engem is :) és terelt erre a pályára. Azóta a hivatásom a hobbim is, további szakmai képzéseken tanulni, belemélyedni az emberi test és lélek titkaiba, csodáiba. Célom, hogy a legtöbbet tudjam tenni Érted testi-lelki síkon, hogy megértsd, hogyan működsz, hogyan gyógyulhatsz, maradhatsz egészséges. Kiemelten fontos számomra az egészség, az épség megőrzése.

Aki rendszeresen jár hozzám, már tapasztalta: enyhülnek, kevésbé jönnek elő az izomfájdalmai. Megérti, mi zajlik a testében, amikor befeszül, képes lesz figyelni ezekre a jelzésekre, elsajátítja a lazítás képességét. Rákap a mozgás örömére, összhangba kerül a világgal, megismeri az öszefüggéseket. Fenntartja a harmóniát, pozitívan látja a világot, számottevő mértékben javul az életminősége. Ez a jólét.

Ha gondolkodsz, rámbíznád-e magad, neked való az Ingyenes konzultáció.


Amit nyújtok Neked:

-letapadt izmaid oldása
- fájdaloműzés
- minőségi énidő
- belső harmóniád megteremtése, lelki egyensúly
- a stressz és félelmeid oldása
- alakformálás
- növényi, parabénmentes, állatkísérlet mentes, natúr, vagy gyógyfű olajos termékekkel végzett kezelések

- és nem utolsósorban 100% elégedettségi garancia, azaz: ha nem érezted jól magad, vagy netán nem tapasztalnál javulást, nem kell kifizetned a kezelést. ;)

Mi lehetne ennél is jobb számodra?