Izomlazító masszázs

Az ember egy, és oszthatatlan ;) A teljes testes kezelés a leghatékonyabb, hisz fontosak a végtagjaink is. Nagy terhelés jut a talpakra, lábakra, karjainkra és kezeinkre is reggeltől estig. A test átgyúrása, igény szerint kombinálva köpölyözéssel, triggerpontok oldásával kiválóan oldja a feszültségeket, letapadásokat.  A gyógynövényes olajok, krémek használata fokozza az ellazulást, regenerálódást. A terápia hozzásegíti szervezetedet az öngyógyító folyamatok beindításához,  javít a közérzeteden, koncentrációs képességeden, jótékony hatással van az idegrendszeredre. Hosszantartó, kellemes lazulást eredményez Egyszerűbben mondva megkönnyíti az életet.

Ha konkrét problémával keresel fel, vagy részmasszázsra van szükséged, annak kezelésére fokozottabb figyelmet fordítok, ahogy számodra optimális.
Leggyakoribb panasz a hátfájás - az ülőmunka és a mozgáshiány miatt a nyak-, vállizomzat folytonos feszülésben van, fájdalmas izomcsomók alakulhatnak ki. Gyakran kiterjed a hátra, lapockatájékra is, még fejfájást is előidézhet. "Tűzoltásként" jó a vállöv masszázs, de lehet, hogy a gyötrelem oka más tájékon van.  

A feszes, fájdalmas izmok állapotán egy jó masszázskezelés azonnal javít:
- ellazítja az izmokat
- mérsékli a fájdalmakat
- fokozza az anyagcserét
- élénkíti a vérkeringést
- frissít, kondicionál
- oldja a stresszt

A masszázs előtti állapotfelmérés célja a tünetek, fájdalmak kiderítése,

személyre szabott kezelési terv meghatározása.
Ellenjavallatok: nem beállított magas vérnyomás, daganatos megbetegedések, bőrbetegségek, 
 fertőzéses, szervezetszintú és túlzott gyulladások, fertőző, lázas állapotok

-