Etikett 

Kérlek, kalkulálj úgy, hogy szabad időpontra 7-8 hetet várni kell. 

Nem futószalagon dolgozom, van elég idő vetkőzni-öltözni, a masszázsok időtartamán felül. Ezért úgy koordinálom az időpontokat, hogy lehetőleg ne találkozz előző - következő vendéggel. Ezt szem előtt tartva az ideális érkezés a kezelés előtt kb 5 perccel történjen. Tiszteljük meg egymás idejét, a szünet szükséges a fertőtlenítésre, előkészületekre, stb. Ha sokkal előbb jelensz meg, nem tudok ajtót nyitni, veled foglalkozni, nem marad időm lazítani, rád hangolódni. :) 

A foglalás feltételei:

Ha látod, hogy a fenntartott hely mégsem lesz megfelelő, kérlek, jelezd minél előbb! Mindig vár valaki egy lehetőségre.  Módosítani természetesen van lehetőség, ha időben szólsz.
Lemondás, módosítás díjmentesen maximum a kezelés előtt 24 órával történhet (hétfői időpontnál péntek estig)!

24 órán belüli lemondásnál, módosításnál, meg nem jelenésnél - mivel ez kiesést, más vendég számára pedig elveszett lehetőséget jelent - a kezelés árát ki kell fizetni, valamint  további időpontfoglalásra csak előre utalással lesz lehetőség. Ugyanebben az esetben az utalvánnyal érkezőnek az alkalom fele elvész.

 24 órán belüli nem kompenzált lemondás, módosítás, esetleg "elfelejtettem", netán ismétlődő utolsó pillanatban történő visszamondás, variálás, meg nem jelenés esetén nem adok további időpontot senkinek. 

Amennyiben részemről hiúsulna meg az aznapi időpont, természetes a kárpótlás.  

Késés a kezelés idejéből lesz levonva.    

Nem az éppen aktuális, valamilyen adatokra hivatkozó járványügyi utasításokat lesem, hanem arra figyelek, hogy biztonságban legyél; fertőtlenítek, stb a szünetekben. Maszk viselése hol kötelező, hol nem; mindazonáltal nem tilos.

Beteg, köhögő, hasfájós, miegymás tüneteket produkáló személyt nem fogadok, mindenki védelmében. Gyere kényelmes ruházatban, lazán, ahogy jólesik. A készítmények teljes mértékben kimoshatóak, de jobb, ha nem a legmenőbb ruhádba szívódik. 

Az írás a legmegbízhatóbb párbeszéd. Magától értetődő, hogy ismeretlenre nem szívesen bízod magad, szívesen beszélgetek Veled telefonon, mielőtt foglalnál. Kérlek, írj, és egyeztetünk csevelyt :) így sok bosszúságtól kíméljük meg egymást. Nem tudom felvenni, ha dolgozom, vagy nincs velem a naptár.

Kapcsolat