Etikett


Nem futószalagon dolgozom, úgy koordinálom az időpontokat, hogy lehetőleg ne találkozz előző - következő vendéggel, kell idő vetkőzni-öltözni. A szünet szükséges a fertőtlenítésre, textíliák cseréjére, előkészületekre is. Ezt szem előtt tartva az ideális érkezés a kezelés előtt kb 5 perccel. Tiszteljük meg egymás idejét, ha előbb jelensz meg, nem tudok ajtót nyitni, nem marad időm lazítani, rád hangolódni. :) 

A foglalás feltételei:

Ha látod, hogy a fenntartott hely mégsem lesz megfelelő, kérlek, jelezd minél előbb! Mindig vár valaki egy lehetőségre.  Módosítani természetesen van lehetőség, ha időben szólsz.

Lemondás, módosítás díjmentesen maximum a kezelés előtt 24 órával történhet (hétfői időpontnál péntek estig)!

Késés a kezelés idejéből lesz levonva.    

24 órán belüli lemondásnál, módosításnál, meg nem jelenésnél - mivel ez kiesést, más vendég számára pedig elveszett lehetőséget jelent - a kezelés árát ki kell fizetni, valamint  további időpontfoglalásra csak előre utalással lesz lehetőség. 

 24 órán belüli nem kompenzált lemondás, módosítás, "elfelejtettem", netán ismétlődő utolsó pillanatban történő visszamondás, variálás, meg nem jelenés esetén nem adok további időpontot senkinek. 

Amennyiben részemről hiúsulna meg egy aznapi időpont, természetes a kárpótlás.  

Beteg, köhögő, hasfájós, miegymás tüneteket produkáló személyt nem fogadok, mindenki védelmében. Gyere kényelmes ruházatban, lazán, ahogy jólesik. A felhasznált olajok, krémek teljes mértékben kimoshatóak, de jobb, ha nem a legmenőbb ruhádba szívódik. Megkérlek, hogy hosszú hajat hajgumival tűzd fel, ne kemény csattal; valamint ékszerekre, erős parfümre, sminkre :) nem lesz szükség, A masszázs előtt 2 órával ne egyél, ha nem muszáj, utánra ne tervezz edzést, kemény munkát, napozást, szoláriumot, csak lazíts.

A masszázs számlaköteles tevékenység, így a számlázáshoz szükséges megadni nevet, címet. Csak magánszemély számára tudok számlát kiállítani.

Az írás a legmegbízhatóbb párbeszéd. Magától értetődő, hogy ismeretlenre nem szívesen bízod magad, szívesen beszélgetek Veled telefonon, mielőtt foglalnál. Nem tudom felvenni, ha dolgozom, amikor pedig pihenek, nincs velem a naptár. Kérlek, írj, és egyeztetünk csevelyt :) akkor nem fordul elő az, hogy hívogatjuk naphosszat egymást oda-vissza, ez  sok bosszúságot megelőz,   

Kapcsolat