Etikett


Úgy koordinálom az időpontokat, hogy lehetőleg ne találkozz előző - következő vendéggel, legyen idő vetkőzni-öltözni, nem futószalagon dolgozom. A szünet szükséges a fertőtlenítésre, textíliák cseréjére, előkészületekre. Ezt szem előtt tartva az ideális érkezés a kezelés előtt kb 5 perccel. Tiszteljük meg egymás idejét, ha előbb jelensz meg, nem tudok ajtót nyitni, nem marad időm lazítani, rád hangolódni. :) 

A foglalás feltételei:

Ha látod, hogy a fenntartott hely mégsem lesz megfelelő, kérlek, jelezd minél előbb! Mindig vár valaki egy lehetőségre.  Módosítani természetesen van lehetőség, ha időben szólsz.

Lemondás, módosítás díjmentesen maximum a kezelés előtt 24 órával történhet (hétfői időpontnál péntek estig)! 

24 órán belüli lemondásnál, módosításnál, meg nem jelenésnél - mivel ez kiesést, más vendég számára pedig elveszett lehetőséget jelent - a kezelés árát ki kell fizetni, valamint  további időpontfoglalásra csak előreutalással lesz lehetőség. 

Beteg, köhögő, hasfájós, miegymás tüneteket produkáló személyt nem fogadok, mindenki védelmében. Gyere kényelmes ruházatban, lazán, ahogy jólesik. A felhasznált olajok, krémek teljes mértékben kimoshatóak. Megkérlek, hogy hosszú hajat hajgumival tűzd fel, ne kemény csattal; valamint ékszerekre, erős parfümre, sminkre nem lesz szükség, A masszázs előtt 2 órával ne egyél, ha nem muszáj, utánra ne tervezz edzést, kemény munkát, napozást, szoláriumot, csak lazíts.

A masszázs számlaköteles tevékenység, így a számlázáshoz szükséges megadni nevet, címet. Csak magánszemély számára tudok számlát kiállítani.


Kapcsolat