Elégedett tükör program V.I.P.

Ez a kezelés csak meglévő vendégeim számára, vagy az ő ajánlásukkal elérhető, 

A narancsbőrre kifejlesztett speciális masszázstechnika feszesítő krémmel, a nyirokkeringést támogató fogások alkalmazása és a köpölyözés hatására a hepehupás bőrfelszín kisimul.

Ám varázsló nem vagyok! :) Akkor érünk el változást, ha együttműködünk. Táplálkozási, életmódbeli, és mozgási szokásaidat átbeszéljük, ezek után állítok fel kezelési tervet, ami lehet rövidebb, vagy hosszabb kúra, bőröd állapotától függően. Sajnos minél vastagabb a narancsbőr, annál többet kell dolgoznunk vele, hiszen "beépíteni" sem egy-két hónap volt.
Eredményeként bőröd látványosan feszesebb, tested karcsúbb lesz. Segítségével elkerülhető az egyéb fogyókúrákat övező jelenség: megereszkedés a kritikus helyeken (mellek és arc). A masszázs és a köpölyözés ősi technika, bizonyítottan működik, nincs mellékhatása, "csak" - ez esetben - a sima bőr.
A gyorsaság, és a csodamasinák korában a gépi kezelések mindent ígérnek. Valóban fogyaszthatnak is, de ha ezek a berendezések nem hozzáértő személyek kezében vannak, a legjobb esetben hatástalanok, és előfordulhat, hogy kárt okoznak.

És amit nem tudnak: a sikeres alakformáláshoz elengedhetetlen egy titkos hozzávaló ...  ;)  

Mi az a narancsbőr?

A szervezetünkben a fel nem használt cukor zsír formájában raktározódik, a megnagyobbodott zsírsejtek a bőr felszíne felé türemkednek, a kötőszövet rugalmassága csökken, a bőr egyenetlenné válik, mint a narancs héja.

Okai általában a mozgásszegény életmód, a kevés folyadékfogyasztás, az egészségtelen táplálkozás, zűr a hormonrendszerben, a genetika.
Eltüntetéséhez a fogyókúra nem elég, sőt, ronthat a bőr állapotán, hiszen a kialakult zsírfürtök nagyon masszívak. A szövetekben megrekedt víz tárolódik, amelyet a diéta ki tud hajtani, de ha ez nem jár együtt a zsír elbontásával, akkor az eredmény átmeneti.
Amíg nem látszik - nincs? A legtöbben csak akkor jönnek erre a kezelésre, amikor jócskán van narancsbőr mindenhol: comb, has, fenék. A látványosabb elváltozások eltüntetéséhez legalább 9-12 alkalom ajánlott. Az eredmény szemmel látható és tapintható. De jó, ha tudod, hogy ez a masszázs nem a relaxálásról szól, speciális fogásai, és a vákuum erős, fájdalmas ingert gyakorolnak a bőrre és a kötőszövetekre.

A kevés folyadékbevitel bármelyik cellulit kúrát meghiúsítja! A gyorsabb eredmény érdekében táplálkozz egészségesen, igyál sok folyadékot. napi 2,5 - 3 liter tiszta vizet, mozogj, és ha megteheted, járj szaunázni. Elsősorban az életmódváltás jelent megoldást, mert amíg a narancsbőrt okozó tényezők fennállnak, mindig visszagyűlnek a göbök. (A genetikai hajlam ellen is felvehetjük a harcot, csak tovább tart :)
Ha meg akarod tartani, érdemes visszajárni egy fenntartó kezelés erejéig.

Terhességnél, visszeres lábon ez a kezelés kizárt! 

További ellenjavallatok: nem beállított magas vérnyomás, daganatos megbetegedések, bőrbetegségek, fertőzéses, szervezetszintú és túlzott gyulladások, fertőző, lázas állapotok